Karen Damen onthult wie haar favoriete figuur is in 'The Masked Singer': "Helaas" Binnenland
Binnenland

Karen Damen onthult wie haar favoriete figuur is in 'The Masked Singer': "Helaas"

Karen Damen onthult wie haar favoriete figuur is in 'The Masked Singer': "Helaas"

Karen Damen heeft in een gesprek met Flair onthuld wie haar favoriete figuren zijn in 'The Masked Singer'. Ze blijkt er meerdere te hebben.

Al staat er wel maar één op de nummer één: "Cycloop!", antwoordt Karen vastberaden. "Maar die ligt er helaas uit. Ook Radijsje vond ik ge-wel-dig! Maar ook die konden we helaas niet lang aan het werk zien. Gelukkig zitten De Robots er nog in, die zijn keischattig!"

Wakker liggen

Het houdt haar in ieder geval fel bezig tijdens de opnames. Karen is immers speurder. "Ik lag er soms thuis ook nog wakker van. Ik belde soms zelfs naar Ruth als er een nieuwe naam in mijn hoofd opkwam", vertelt ze daarover.

"Mijn man en zoontje kon ik er niet bij betrekken, want zij hadden natuurlijk nog niks gezien van de opnames. Zij kijken elke vrijdagavond zoals de rest van Vlaanderen op tv. Sky probeert nu wel de pieren uit mijn neus te halen over wie in de pakken zit, maar ik zwijg als een graf", lacht Karen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws