Kijkers vallen van hun stoel door Nina Derwael in 'Dancing With The Stars' Binnenland
Binnenland

Kijkers vallen van hun stoel door Nina Derwael in 'Dancing With The Stars'

Kijkers vallen van hun stoel door Nina Derwael in 'Dancing With The Stars'

Nina Derwael behaalde in 'Dancing With The Stars' 40 punten. Ze kreeg dus een perfecte score van de jury en zet haar favorietenrol zo kracht bij.

Nina Derwael is al weken de grote favoriete en die rol maakte ze zaterdagavond helemaal waar met haar dans. Niet alleen de jury was zwaar onder de indruk, ook de kijkers zijn er niet goed van.

Verdiende winnares?

"Wereldklasse. Als Nina niet wint, is het niet eerlijk", reageert een kijker. "Wat een prachtige danseres! Na je turnen zeker verdergaan in het dansen. Een verdiende winnares", "Wauw Wauw Wauw wat kan die meid dansen, zeg".

"Kippenvel. Prachtig gedaan. Je zag er de wals in. Bij andere zie ik echt niet welke dans ze doen", klinkt het ook. "Wat hou ik van de manier hoe Nina gedreven is en van alles goud maakt. Wow ik ben sprakeloos. Die moderne dans pakte me enorm. Ik had wat schrik dat moderne dans haar niet zou liggen maar wat was dit prachtig!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws