Kijkers weten al wie 'Dancing With The Stars zal winnen': "Zij is de allerbeste" Binnenland
Binnenland

Kijkers weten al wie 'Dancing With The Stars zal winnen': "Zij is de allerbeste"

Kijkers weten al wie 'Dancing With The Stars zal winnen': "Zij is de allerbeste"

De eindstrijd in 'Dancing With The Stars' nadert met rasse schreden. Voor de kijkers is het echter al een uitgemaakte zaak wie straks zal winnen.

Nina Derwael en Nora Gharib lijken de grootste kanshebbers om te winnen. De jury lijkt Nora nog net iets meer punten te geven dan Nina, maar voor de meeste kijkers is er geen twijfel mogelijk. Zij zijn van mening dat Nina Derwael moet winnen.

Jury

"Nina verdiende ook een 5 op het essentieel element in de dans", zegt een kijker. "Zij had de moeilijkste van allemaal technisch gezien. Die van Nora was ook goed maar op zo een traag tempo kan bijna iedere leek dat."

Het is een mening die wel vaker terugkomt op sociale media. "Zo oneerlijk dat Nina maar 4 op 5 kreeg voor de uitvoering van de dans, terwijl Nora 5 op 5 kreeg van hetzelfde jurylid. Dat terwijl er veel aanmerkingen waren. Nora danst ook supergoed, maar ze moeten eerlijk blijven", klinkt het.

Spannende finale

"Nina is de beste, vanaf dag 1", luidt het. "Iedereen heeft het wééral prachtig gedaan. Respect voor alle dansers en niet te vergeten ook de danscoaches. Het zal een spannende finale worden", luidt het nog. Lotte Vanwezemael bengelt onderaan. Haar kansen op een overwinning lijken dan weer eerder klein.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws