Viktor Verhulst tegen Kobe Ilsen: "Ik hoopte erop, maar helaas" Binnenland
Binnenland

Viktor Verhulst tegen Kobe Ilsen: "Ik hoopte erop, maar helaas"

Viktor Verhulst tegen Kobe Ilsen: "Ik hoopte erop, maar helaas"

In de ‘Peter Van de Veire Ochtendshow’ heeft Viktor Verhulst bekendgemaakt dat hij geen peter zal worden van Kobe Ilsens kindje.

Het dj-duo ‘Ilsen & Verhulst’ werd deze ochtend uitgenodigd in de ‘Peter Van de Veire Ochtendshow’ in verband met het grote afscheidsfeest van Peter Van de Veire, dat op 2 april zal plaatsvinden in het Sportpaleis.

Geheim

Het duo kan daarbij uiteraard niet ontbreken, en dus stelde Peter de vraag of de twee hun dj-set uit de kast wilden halen op het feest. “Het zou een grote eer zijn, dus uiteraard en met alle plezier!”, reageerde Kobe Ilsen.

Maar niet alleen het feest werd tijdens de show besproken. Ook de zwangerschap van Kobe’s vriendin Sara kwam aan bod. Kobe wordt namelijk in mei voor het eerst papa. Peter viste uiteraard naar het geslacht van het kindje, maar die wil Kobe nog even geheimhouden. “Dat ga ik nog niet aan je neus hangen, Peter”, aldus Kobe.

Geheim

“Maar dat duurt niet lang”, grapte Viktor. “Hij wou het voor mij ook geheimhouden, en na een minuut had hij zich al versproken.” Viktor en Kobe hebben een hechte band, maar toch zal het peterschap aan iemand anders geschonken worden.

“Ik hoopte om peter te worden, maar dat is ook niet het geval”, meent Viktor. “Het levenslang abonnement voor Plopsaland lag al klaar.” Gelukkig kon Viktor er wel mee lachen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws