21-jarig model wil vriend verrassen met triootje: “Toen we klaar waren voelde ik me zo vernederd” Buitenland
Buitenland

21-jarig model wil vriend verrassen met triootje: “Toen we klaar waren voelde ik me zo vernederd”

21-jarig model wil vriend verrassen met triootje: “Toen we klaar waren voelde ik me zo vernederd”

Camila Elle, een 21-jarig model uit de Verenigde Staten, wilde - om haar relatie wat spannender te maken - haar partner in de slaapkamer verrassen met een trio. De echte verrassing bleek echter voor Camila zélf te zijn.

Het stel was al een jaar aan het daten en na het idee van een triootje te hebben besproken, besloot Camila er werk van te maken. "Ik wilde de 'coole' vriendin zijn, dus ik besloot hem gewoon te verrassen," zegt ze in The Mirror.

Om een derde persoon te vinden, ging ze op zoek op de datingapp Tinder. Na een week matchte ze met een meisje genaamd Sammy (niet de echte naam, nvdr.), die al snel heel enthousiast was. "Ze vertelde me dat ze zo snel mogelijk een beetje plezier wilde hebben.”

“We waren van plan om de volgende avond bij mij thuis af te spreken, dus ik gaf Sammy het adres en vertelde haar hoe laat ze moest aankomen”, vertelt Camila. “Ik wilde dat het een verrassing was, dus ik zei tegen mijn vriend dat hij op het bed moest gaan liggen, ik blinddoekte hem en bond hem met zijn handen vast aan het bed.”

"Waarom heb je in godsnaam mijn ex-vriendin meegebracht?"

Toen Sammy arriveerde, liet Camila haar haar grenzen weten - een daarvan was dat ze niet mocht vrijen met haar vriend. Daarop gingen ze naar de slaapkamer. Sammy negeerde Camila - en haar grenzen - vervolgens compleet en vestigde al haar aandacht op haar vriend.

Nadat ze klaar waren, vroeg Camila's vriend om de blinddoek te verwijderen en terwijl ze dat deed, rende Sammy de badkamer in. “Toen ze terugkwam, zag mijn vriend eruit alsof hij een geest had gezien en zij begon te lachen”, zegt Camila. “Hij keek me aan en zei: ‘Waarom heb je in godsnaam mijn ex-vriendin meegebracht?’”

"Het was allemaal mijn idee geweest"

“Nog voor ik goed en wel kon verwerken wat er gebeurd was, greep Sammy haar kleren en rende de deur uit.” Camila kon niet stoppen met huilen, en het werd alleen maar erger toen de ex haar vriend de volgende dag berichten begon te sturen. “Ik was zo boos en vernederd! En ik kon niets doen, want ik was degene die het had opgezet, het was allemaal mijn idee geweest."

"Ik ben nooit iemand geweest die mijn vriend naar zijn exen heeft gevraagd, dus ik had nog nooit een foto van haar gezien of zelfs haar naam gekend. Maar ik kon gewoon niet geloven dat ze ons zo had kunnen manipuleren.” Gelukkig kon Camila zich er na een tijde over zetten. "Nu kunnen we ermee lachen", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws