Ann Van Elsen kan wel onder de grond kruipen: “Ik schaam me hier zo voor” Buitenland
Buitenland

Ann Van Elsen kan wel onder de grond kruipen: “Ik schaam me hier zo voor”

Ann Van Elsen kan wel onder de grond kruipen: “Ik schaam me hier zo voor”

In 2002 won de toen 22-jarige Ann Van Elsen het kroontje van Miss België. Dit was een life-changing moment voor haar. Zij studeerde nog, maar de roep van de media werd steeds luider.

“Toen ik bekend werd, als Miss België, zat ik volop in mijn puberteit. Ik moest eigenlijk jaren vroeger gepuberd hebben, maar op dat moment was ik een té braaf en té ernstig kind", zegt Ann in een gesprek met weekblad Primo. "Het is allemaal met wat vertraging gekomen.”

“En midden in die puberteit kreeg ik plots aanbiedingen om dingen in de media te gaan doen", aldus Ann. "Ik droomde daar als jong meisje wel van, maar ik studeerde nog en ik zat op kot. Het was allemaal heel dubbel. Mijn diploma halen was belangrijk, maar gaandeweg besefte ik wel dat de media toch wel mijn ding was. En nog altijd.”

"Soms kijk ik er met schaamte op terug"

Volgens Ann maakte zij het zichzelf wel erg moeilijk op bepaalde momenten. "Ik moest op dat moment té veel dingen tegelijkertijd doen: mijn puberteit inhalen én mijn studententijd inhalen", zegt ze. "En daardoor heb ik dat hele Miss België-gebeuren misschien wel niet al te professioneel aangepakt."

"Soms kijk ik er wel met een beetje schaamte op terug", bekent Ann. "Ik had het allemaal wat serieuzer moeten aanpakken. Ik besef nu dat het lijkt alsof ik geen respect had, maar dat was zeker nooit de bedoeling", luidt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws