Bart De Pauw speelt open kaart: “Ik moest plots geen moeite meer doen” Buitenland
Buitenland

Bart De Pauw speelt open kaart: “Ik moest plots geen moeite meer doen”

Bart De Pauw speelt open kaart: “Ik moest plots geen moeite meer doen”

De voorbije dagen stond de zaak-De Pauw volop in de belangstelling. Gisteren vertelde Bart De Pauw, die in 2017 beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag, voor het eerst in vier jaar zijn kant van het verhaal.

Daaruit bleek dat de televisiemaker beseft dat hij de signalen van de vrouwen die hem aanklagen, niet altijd goed heeft gelezen. “Ik dacht altijd dat iedereen mee was. Ik heb niet beseft dat ik daarmee ook mensen uit evenwicht kon brengen”, klonk het in de rechtszaal. “Ik ben soms licht ontvlambaar. Ik kan daar niets aan doen. Maar ik val voor boeiende mensen."

"Ik wilde dat mensen me graag zagen om wie ik ben"

“Vroeger, toen ik jong was, had ik weinig succes bij de meisjes”, aldus een emotionele De Pauw. “Ik was heel verlegen en durfde ze niet aan te spreken. Plots was ik beroemd en veranderde alles. Ineens krijg je hopen aandacht - ook van vrouwen - om wat je kunt, om wat je betekent, om wie je geworden bent. Toen ik plots bekend was, moest ik geen moeite meer doen. Iedereen denkt je te kennen.”

“Maar ik wou bij mensen die ik fijn vind meer zijn dan de plezante tv-figuur”, bekende De Pauw. “En ja, dan stuur ik songtitels en liedjes. Ik wilde dat mensen me graag zagen om wie ik ben. Ik weet dat niet iedereen aan de overkant dat zal geloven, maar ik ben echt wel oprecht geweest. Het spijt mij voor al jullie gevoelens van ongemak en verdriet. Ik heb dat nooit gewild."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws