Bart Kaëll sprakeloos na boodschap van Luc Appermont: “Jij moet voort met een jongere man” Buitenland
Buitenland

Bart Kaëll sprakeloos na boodschap van Luc Appermont: “Jij moet voort met een jongere man”

Bart Kaëll sprakeloos na boodschap van Luc Appermont: “Jij moet voort met een jongere man”

Radio 1-presentatrice Annemie Peeters nodigde deze week Luc Appermont uit in haar programma ‘De Boshut’. Daar praatten ze openhartig over een leven zonder radio en televisie, maar ook vooral: zonder Bart Kaëll.

Over de vraag wie hij enkele dagen bij zich zou verdragen in een boshut moest Luc niet lang nadenken. Dat is zonder twijfel Bart Kaëll. “Waar je Luc Appermont ziet, zie je Bart Kaëll”, merkte Annemie op. “Wij zijn bijna met elkaar vergroeid”, lachte Bart. “Wij zijn gelukkig samen en als we niet samen zijn, bellen we elkaar constant.”

“Wij oefenen al in het elkaar loslaten"

Bart wil het liefst niet nadenken over een leven zonder de liefde van zijn leven. Luc is daar realistischer in. “Wij oefenen al in het elkaar loslaten.” Bart heeft het daar moeilijk mee: “Ik zou geen vijf minuten langer willen leven dan Luc. Samen kunnen gaan, dat is toch schoon?”, waarop Luc reageerde: “Wat zeg jij nu? Jij moet voort met je leven en een jongere man zoeken, een van tien jaar jonger!”

Soms lijkt het wel of ze elkaars gedachten kunnen lezen. “Dan hebben we al maanden niet meer over iets gepraat, en dan begin ik er weer over en zegt Bart: ‘Ik zat net hetzelfde te denken!’”, aldus Luc. “Dus ik troost mij met de gedachte dat als hij er niet meer is, hij identiek hetzelfde zou zeggen of denken als wat ik op dat moment denk.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws