Datingapp Tinder verbant deze vrouw wegens ‘te sexy’ Buitenland
Buitenland

Datingapp Tinder verbant deze vrouw wegens ‘te sexy’

Datingapp Tinder verbant deze vrouw wegens ‘te sexy’

Holly Valentine, een Instagram-model uit Californië, trachtte haar grote liefde te vinden via datingapp Tinder. Amper een paar uur na het aanmaken ervan, bleek haar account echter te zijn verwijderd.

Aangezien ze vaak reist, schafte Holly zich het duurste pakket aan dat de app te bieden heeft. Zo kon ze ‘swipen’ vanop veel verschillende locaties. “Ik heb 86 dollar betaald, gebruikte mooie foto’s en deed alles wat ik hoorde te doen. Bij een paar mensen had ik naar rechts geswiped. Ik had vrij snel een paar matches en dan heb ik wat naar 'Game of Thrones' gekeken”, zegt Holly.

“Na een paar uur opende ik de app nog eens, zag dat ik wat berichtjes had ontvangen en plots werd mijn account geblokkeerd”, aldus het model. Ze vermoedt dat sommigen haar ‘te knap’ vonden om echt te kunnen zijn en dat bepaalde personen daarom haar profiel als ‘vals’ hadden aangegeven. “Mensen hadden berichten achtergelaten als ‘jij bent waarschijnlijk niet echt’ en ‘waarom zou een meisje zoals jij op Tinder zitten'”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws