Er moet Elke Clijsters iets van het hart over Ivan uit ‘De Bachelorette’: “Ik vind dit ongepast” Buitenland
Buitenland

Er moet Elke Clijsters iets van het hart over Ivan uit ‘De Bachelorette’: “Ik vind dit ongepast”

Er moet Elke Clijsters iets van het hart over Ivan uit ‘De Bachelorette’: “Ik vind dit ongepast”

Eerder dit jaar konden we in ‘De Bachelorette’ de zoektocht van Elke Clijsters naar de ware liefde volgen. Dat draaide echter uit op een flop. Elke zag na afloop van het programma al snel in dat er met Ivan toch geen mooie toekomst uitgestippeld kon worden. “Voor mij is ‘De Bachelorette’ een afgesloten hoofdstuk”, klinkt het.

“Na de uitzendingen heb ik Ivan bij mij thuis uitgenodigd om hem aan mijn kinderen voor te stellen en om het avontuur mooi af te ronden”, zegt Elke in Story. “Hij heeft nu een nieuwe vriendin en ik vind het ongepast om nog contact met hem te hebben. Bovendien moet ik ook verder met mijn leven. Al focus ik me deze zomer vooral op padel, mijn kinderen en vrienden.”

Verrassende keuze

Enkele weken geleden maakte Play4 bekend dat niemand minder dan Fabrizio Tzinaridis, de Griekse god uit ‘Temptation Island’, haar opvolger zal worden in 'De Bachelor'. “Ik zag Fabrizio één keer in het uitgaansleven in Hasselt maar ik ken hem niet persoonlijk. Hij is een verrassende keuze maar ik wens hem veel succes. Hij moet er gewoon het beste van maken.”

“Ik geloof nog steeds in de liefde, ik ben dus zeker niet verbitterd", laat Elke nog weten. "Met het ouder worden word je wel zelfstandiger en ga je niet overhaasten. Als je jonger bent, stort je je zonder veel nadenken in een relatie, nu wacht ik liever tot er echt een match is", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws