Erg droevig nieuws voor Niels Albert: "Heel veel sterkte" Buitenland
Buitenland

Erg droevig nieuws voor Niels Albert: "Heel veel sterkte"

Erg droevig nieuws voor Niels Albert: "Heel veel sterkte"

Een klap van jewelste voor Niels Albert. De voormalige veldrijder heeft afscheid moeten nemen van zijn vader, Erwin Albert.

Niels Albert maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. Met een zeer aangrijpende foto nam Albert afscheid van zijn vader. "Rust zacht papa", schrijft Niels.

Motorcrosser

Niels krijgt van heel veel bekende Vlamingen steunberichten. "Veel sterkte lieve Niels , koester de mooie herinneringen", schrijft Staf Coppens. "Heel heel veel sterkte, lieve Niels", reageert ook Natalia. "Ohhhh knuffel Niels ! Sterkte", klinkt het bij Sofie Dumont. Ruben Van Gucht schrijft: "Take care man!"

De vader van Niels Albert is een voormalige motorcrosser. Zelf was Niels een succesvolle veldrijder. Niels werd in 2009 en 2012 wereldkampioen. In 2014 maakte hij bekend dat hij gedwongen moest stoppen met veldrijden omdat hij kampte met hartritmestoornissen. Albert was op dat moment nog maar 28 jaar.

Het bericht

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws