Erik Van Looy doet eerlijke bekentenis: “Dit heeft me mijn huwelijk gekost” Buitenland
Buitenland

Erik Van Looy doet eerlijke bekentenis: “Dit heeft me mijn huwelijk gekost”

Erik Van Looy doet eerlijke bekentenis: “Dit heeft me mijn huwelijk gekost”

Erik Van Looy is de laatste jaren uitgegroeid tot een van Vlaanderens favoriete presentatoren. Maar Erik was natuurlijk eerst en vooral een regisseur, met als toppunt ‘The Loft’, waarmee hij het tot in Hollywood schopte.

“Ik blijf er trots op, dat wel”, zegt Erik in een interview met weekblad Humo. “De draaiperiode was geweldig, het is pas op het niveau van de distributie dat er veel is misgelopen. Bovendien heeft dat hele proces bijgedragen aan het einde van mijn huwelijk. Ik was daar vijf jaar: dan vervreemd je uiteraard van je vrouw.”

“Dus hoe kijk ik daarop terug? Dubbel”, geeft de ‘De Slimste Mens’-presentator toe. “Blij dat ik het gedaan heb en mijn droom heb nagejaagd. Ondanks alles is ‘The Loft’ groot uitgebracht in Amerika, hè.”

‘The Loft’ is zelfs binnengekomen in de top 10 van de Amerikaanse lijsten. “Alleen: niet op nummer 1 of 2, maar op nummer 9. Ik heb meegedaan aan het Eurovisiesongfestival, maar ik was niét Sandra Kim”, concludeert Erik.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws