Erik Van Looy tikt Herman Brusselmans op de vingers: “Wat kan mij dat nu schelen?” Buitenland
Buitenland

Erik Van Looy tikt Herman Brusselmans op de vingers: “Wat kan mij dat nu schelen?”

Erik Van Looy tikt Herman Brusselmans op de vingers: “Wat kan mij dat nu schelen?”

Gisteren was het alweer de laatste ‘De Slimste Mens’-aflevering van de week. Topchef Marcelo Ballardin maakte hierin zijn opwachting. Hij nam het op tegen zangeres Merol en intensivist Geert Meyfroidt.

“Wat is de bekende sterke drank van Cuba?”, was in de eerste ronde een vraag. Aanleiding genoeg voor quizmaster Erik Van Looy om een beetje info mee te geven dat op zijn kaartje stond: “Marcelo, hier staat dat jij vroeger een wildebras was”, zei Erik. “Vroeger wel”, antwoordde Marcelo heel eerlijk. “Echt heel veel drinken, maar ook andere dingen.”

“Wat waren die andere dingen dan? Drugs?”, wilde jurylid Herman Brusselmans wel eens weten, waarop Marcelo: “Toen ik jong was heb ik veel gedaan, ja.”

“Coke en zo”, reageerde de bekendste schrijver van de Lage Landen laconiek, waarna hij een verwittiging kreeg van Erik Van Looy: “Herman, het is hier een familiequiz, hè.” “Wat kan mij dat schelen? We zitten hier met een cokesnuiver!”, aldus Herman, waarna het publiek uiteraard in een deuk lag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws