‘Familie’-fans reageren stomverbaasd op de nieuwe begingeneriek: “Dat is wel zeer vreemd” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-fans reageren stomverbaasd op de nieuwe begingeneriek: “Dat is wel zeer vreemd”

‘Familie’-fans reageren stomverbaasd op de nieuwe begingeneriek: “Dat is wel zeer vreemd”

VTM heeft maandagochtend op de ‘Familie’-Facebookpagina de nieuwe generiek van de immens populaire soap in primeur vrijgegeven. Het lied heet ‘Als we samen zijn’ en is de elfde track op het nieuwe album van Niels. Als begintune zal het nummer 43 seconden te horen zijn.

Niels Destadsbader zelf wordt op de sociale media overladen met complimenten. Zo vinden heel wat niet-kijkers het lied op zich al een reden om te beginnen kijken naar ‘Familie’ en nemen sommigen zich voor de tekst alvast vanbuiten te leren.

Hoewel de fans zich dus overwegend positief uitlaten over de nieuwe begingeneriek, klinken er in de verte toch ook kritische reacties op de nummerkeuze.

Raar

“Klinkt geforceerd, past niet bij ‘Familie’”, schrijft een luisteraar. “Ik weet het toch niet, hoor”, zegt een ander. Of nog een kritische stem zegt: “Het trekt op niets, doe mij maar het oude liedje van Stan Van Samang.” Wat bij verschillende luisteraars ook opvalt, is dat het woord ‘familie’ niet één keer voorkomt in de tekst. “Dat vind ik maar raar”, zegt iemand daarover.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws