Gert Verhulst afgemaakt na 'K2 zoekt K3': "Heel laag van hem" Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst afgemaakt na 'K2 zoekt K3': "Heel laag van hem"

Gert Verhulst afgemaakt na 'K2 zoekt K3': "Heel laag van hem"

Gert Verhulst krijgt op de sociale media bakken kritiek omwille van zijn uitspraken over Luca. Die vond hij te groot om deel uit te kunnen maken van K3. "Ik zie het niet met deze verhouding", zei Gert onomwonden.

De feiten:

  • Amy, Celester, Diede en Julia zijn de finalisten
  • Celester werd na de sing-off gered door Hanne en Marthe
  • Geen enkele jongen maakt nog kans op K3
  • Gert Verhulst nam zijn rol van juryvoorzitter op door zich zeer fel uit te spreken tegen Luca

Celester, Amy, Diede en Julia stoten door naar de grote finale. Eén van hen zal het nieuwe K3'tje worden. De anderen zullen ontgoocheld worden. Luca en Remy werden gisteren al ontgoocheld. Zij vielen af. Daardoor maakt geen enkele jongen nog kans om de vervanger van Klaasje Meijer te worden.

"Zeg dat dan meteen"

De uitleg van Gert Verhulst dat hij Luca te groot vond om het nieuwe K3'tje te worden valt niet in goede aarde bij de kijkers. "Luca is nu in de halve finale ineens te groot volgens Gert om tussen die andere twee te staan", aldus een kijker. "Ze hadden dat in het begin wel kunnen zeggen tegen hem, alle stress voor hem gespaard gebleven."

Gert Verhulst afgemaakt na 'K2 zoekt K3': "Heel laag van hem"

"De manier waarop hij dit duidelijk gemaakt heeft aan Luca is heel laag van Gert", zegt nog een andere kijker op de sociale media. "Laat dan alleen meisjes aan 'K2 zoekt K3' meedoen als het toch een meisje moet zijn."

Begrip voor Gert

Er zijn ook kijkers die Gert wel begrijpen. "Het is de enige juiste keuze om hem door te sturen. Hij past niet bij K3", luidt het. "De jongens kenden niet hun beste optredens", zegt iemand anders.

"Gert zegt al een paar weken dat hij Luca niet vindt passen bij K3. Bovendien waren de jongens minder goed. Misschien hadden ze last van stress?", vraagt iemand zich af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws