Gordon (die werd opgenomen in verslavingskliniek) heeft belangrijk nieuws te melden Buitenland
Buitenland

Gordon (die werd opgenomen in verslavingskliniek) heeft belangrijk nieuws te melden

Gordon (die werd opgenomen in verslavingskliniek) heeft belangrijk nieuws te melden

De Nederlandse presentator en zanger Gordon mag de afkickkliniek na een maand verlaten. Gordon deelde dat nieuws zelf mee via Facebook.

“Lieve mensen, i did it!”, begint hij zijn bericht. “Een maand lang in rehab om mijn verslavingen te overwinnen en mag ik morgen naar huis! De moeilijkste reis gaat nu nog komen in een maatschappij waar drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn en waar menig een (zonder het vaak zelf te weten) niet meer buiten kan.”

Machteloosheid

Het was voor Gordon naar eigen zeggen genoeg geweest. “Maar de erkenning van je machteloosheid naar de substantie toe is de grootste stap en die heb ik gezet. Wat ben ik mezelf tegen gekomen en ik hoop dat elke traan die ik hier heb gelaten staat voor een glimlach in de toekomst want dat beloofd dan een zeer leuke tweede helft van mijn leven te worden.”

6 kilo kwijt

Gordon weet dat hij nog voor een zeer moeilijke periode staat, maar is ervan overtuigd dat het met de steun van zijn vrienden en familie moet lukken. “Ik viel als bonus ook nog even 6 kilo af in een maand en is mijn Diabetes type II zo goed als weg! Ik ben zo dankbaar dat ik zoveel steun heb gekregen uit Nederland, dat heeft me ook zo sterk gemaakt onwijs lief en bedankt”, klinkt het nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws