Hanne van K3: “Dit is het grote verschil tussen Julia en Klaasje” Buitenland
Buitenland

Hanne van K3: “Dit is het grote verschil tussen Julia en Klaasje”

Hanne van K3: “Dit is het grote verschil tussen Julia en Klaasje”

De Nederlandse Julia Boschman mocht zich tot opvolgster van Klaasje Meijer kronen in ‘K2 Zoekt K3’. Julia heeft niet alleen de nationaliteit met Klaasje gemeen.

Ook fysiek zijn er heel wat gelijkenissen. Dat zagen de kijkers, maar ook Gert Verhulst, die de voorbije maanden als baas van Studio 100, en dus ook van K3, uiteraard in de jury zetelde. Hij noemde Julia op een bepaald moment gewoon een tweede Klaasje.

“We hebben die opmerking van Gert ook gehoord. Maar ik heb er soms moeite mee dat sommigen Julia nu als een doorslagje van Klaasje bestempelen”, geeft Hanne eerlijk toe in Dag Allemaal. “Ik begrijp het wel: de eerste keer dat we Julia zagen, zag ze er heel K3 uit en waren er zeker vergelijkingen met Klaasje, maar als je haar beter leert kennen, lijken ze helemaal niet zo hard op elkaar. Ze verschillen écht wel.”

“Dat voel je in de vibe die ze hebben, hoor. Klaasje had momenten dat ze echt ging bezinnen. Ze is nogal aan de zweverige kant. Maar Julia is een energiebom next level, dat is echt een duracellkonijn”, lacht Hanne. “Bij haar is het gewoon gaan-gaan-gaan.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws