Hanne van K3 drukt hardnekkig gerucht over Gert Verhulst de kop in: “Dat is helemaal niet zo” Buitenland
Buitenland

Hanne van K3 drukt hardnekkig gerucht over Gert Verhulst de kop in: “Dat is helemaal niet zo”

Hanne van K3 drukt hardnekkig gerucht over Gert Verhulst de kop in: “Dat is helemaal niet zo”

Begin dit jaar kondigde Klaasje Meijer halsoverkop aan dat ze zou stoppen met K3. Een vervangster werd gezocht in ‘K2 Zoekt K3’, en dat werd uiteindelijk Julia Boschman.

Hoewel van in het begin duidelijk was dat Julia heel veel potentieel had en ook fysiek het meest bij Klaasje aanleunde, kwam er toch ook kritiek op de beslissing om de Nederlandse aan te nemen. Het gerucht dat zij werd gekozen omdat Studio 100-baas Gert Verhulst het zo wilde, stak al gauw de kop op.

“Mensen moeten zeker niet denken dat alleen Gert de beslissing heeft genomen”, verzekert Hanne in Dag Allemaal. “Wij hebben uiteraard vanaf de studioshows met het hele K3-team samengezeten.”

K3-factor

“K3 is altijd in handen geweest van een heel sterk team”, vervolgt Hanne. “Die hadden al drie keer een verandering bij K3 meegemaakt en die weten dus als geen ander wat werkt en wat niet. Maar ons gevoel bij de kandidaten was toch altijd het allerbelangrijkste.”

“Ook in de finale voelden we het weer: met Julia klikt het, en kunnen we ook snel op een hoog niveau weer verdergaan. Zij hééft de K3-factor gewoon”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws