Hoeveel verdienen de meisjes van K3 nu echt? Marthe reageert Buitenland
Buitenland

Hoeveel verdienen de meisjes van K3 nu echt? Marthe reageert

Hoeveel verdienen de meisjes van K3 nu echt? Marthe reageert

Er was na 'K2 zoekt K3' heel wat te doen rond het loon van de meisjes van K3. Dat zou immers helemaal niet zo hoog liggen, integendeel.

Verdienen Hanne, Marthe en Julia te weinig voor het werk dat ze doen? In 2009 ging Josje volgens Yvonne Coldewijer 3.200 euro bruto verdienen. Dat is niet bepaald een heel hoog bedrag. Dat bedrag zou nu wel hoger liggen. Story stelde de vraag openlijk in een interview met de drie meisjes.

Hoeveel de meisjes nu verdienen, willen ze niet onthullen. “Dat blijft tussen Studio 100 en ons”, is Marthe duidelijk. “Maar niemand werkt gratis, hé. Wij zitten regelmatig samen en bespreken die zaken ook. Maar ik denk niet dat wij hier na zes jaar - en ook Julia niet - zouden zitten als Studio 100 ons te weinig betaalde.”

Klaasje

Klaasje Meijer, die vertrok bij K3, heeft nooit over een te laag loon gesproken. Zij had het vooral over het keurslijf van K3 en de hoge werkdruk. Julia wil alvast nog eens graag op de koffie met Klaasje. “Ik wil vooral weten hoe zij alles heeft ervaren. Dan kan ik voor mezelf bepalen hoe ik het positiever of anders kan aanpakken. Want ik wil aantonen dat ik dit jarenlang kan doen", zegt de Nederlandse.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws