Instagram en Facebook komen met advertentievrije abonnementen: zoveel moet je ervoor betalen Buitenland
Buitenland

Instagram en Facebook komen met advertentievrije abonnementen: zoveel moet je ervoor betalen

Instagram en Facebook komen met advertentievrije abonnementen: zoveel moet je ervoor betalen

Meta, het bedrijf achter onder andere Facebook, Instagram en WhatsApp, is bezig met de uitrol van een advertentieloze versie van Facebook en Instagram. Nu heeft de Amerikaanse krant The Wall Street Journal ook bekendgemaakt hoeveel je daarvoor zal moeten betalen.

Meta zou momenteel volop aan het werken zijn aan advertentievrije abonnementen voor Facebook en Instagram. Daardoor zou je dus geen advertenties of reclame meer te zien krijgen in je feed of stories. Maar uiteraard komt dat nieuwe abonnement er niet gratis.

Volgens de Amerikaanse krant The Wall Street Journal zou je zo'n 13 euro per maand moeten betalen. Dat abonnement geldt voor mobiele gebruikers die het abonnement kopen via de appwinkel. Wie via desktopcomputers het abonnement koopt, betaalt 10 euro. Via de appwinkel kost het abonnement meer omdat daar de transactiekosten van Google Play en App Store bijkomen.

Meerdere gebruikers

Maar je zou ook nog minder kunnen betalen. Zo kan je gebruikers toevoegen aan je abonnement. Dat komt veel goedkoper uit dan dat elke gebruiker een apart abonnement afsluit. Dat kost je namelijk 6 euro per maand. Wanneer het abonnement er precies zou aankomen, is niet geweten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws