Jacques Vermeire heel duidelijk over zijn ex, Eva Pauwels: “Dat nooit” Buitenland
Buitenland

Jacques Vermeire heel duidelijk over zijn ex, Eva Pauwels: “Dat nooit”

Jacques Vermeire heel duidelijk over zijn ex, Eva Pauwels: “Dat nooit”

Jacques Vermeire heeft een zeer rijk gevulde carrière opgebouwd. Hij is dan ook een van Vlaanderens populairste komieken aller tijden. In zijn privéleven heeft hij zijn deel aan pech wel gehad, ook in de liefde.

"Natuurlijk had ik graag gehad dat Muriel bleef leven (Muriel De Neve, met wie Jacques vier jaar een relatie had. Ze stierf in 2014 aan de gevolgen van borstkanker, nvdr.)”, vertelt Jacques in een openhartig gesprek met Het Laatste Nieuws. “Ik had ook graag gehad dat ik met de moeder van de kinderen (Eva Pauwels, nvdr.) harmonieus had kunnen samenleven, maar het is niet zo.”

"Ik zal Eva nooit in de steek laten"

“Ik ben altijd goed geweest voor mijn vrouwen", aldus Jacques. "Ik sloeg ze niet af, ik zoop niet, ik was geen afwezige vader. De kinderen wonen bij mij sinds 2008. Ik heb ze eten gegeven, badjes gegeven, ik heb luiers vervangen. Ik ben een echte huisvader geweest en bemoederde ze zelfs toen dat nodig was.”

“De mensen in mijn nabijheid weten dat ik er voor hen ben. Mijn ex-vrouw weet dat ook”, doelt Jacques op Eva Pauwels. “We telefoneren niet, maar ik zal haar nooit in de steek laten. Ik neem mijn verantwoordelijkheid daarin. Ik zeg niet rap tegen een vrouw: 'Ik zie u graag.' Maar als ik het zeg, heeft dat een grote waarde en ben ik consequent. Ik ben niet de charmeur van de bloemen en de violen, maar ik hou wel woord.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws