Jeffrey uit ‘The Bachelorette’ haalt uit naar Elke Clijsters: “Ik heb dat bewust gedaan” Buitenland
Buitenland

Jeffrey uit ‘The Bachelorette’ haalt uit naar Elke Clijsters: “Ik heb dat bewust gedaan”

Jeffrey uit ‘The Bachelorette’ haalt uit naar Elke Clijsters: “Ik heb dat bewust gedaan”

Jeffrey, een van de kandidaten uit ‘The Bachelorette’, zal alvast niet de nieuwe liefde worden van Elke Clijsters. Hij kreeg - samen met Mike en Nicolas - géén roos, en zo zit het dating-avontuur er voor hem al op. Niet dat hij er spijt van heeft.

“Ik denk dat ik met mijn uitspraak ‘Ik ben geen hond, ik ga niet voor haar in de rij staan’ mijzelf de das heb omgedaan”, zegt Jeffrey in Dag Allemaal. “Maar spijt heb ik daar niet van, hoor. Na een week liep ik al de muren op in die villa. Geen gsm of tv, ’s avonds niet eens een glaasje alcohol… Pfff”, zucht hij.

"Verre van mijn droomvrouw"

“Ik ben het net gewend om de volle aandacht van een vrouw te krijgen”, aldus Jeffrey. “Ach, had ik Elke in een andere context ontmoet, dan was het tussen ons ook niks geworden. Eerlijk? Ze is verre van mijn droomvrouw. Ik heb al veel bloedmooie vrouwen gehad. Waar niks mee aan te vangen viel, maar goed”, lacht hij.

“Elkes maturiteit sprak me op voorhand wel aan, maar een echte klik is er nooit gekomen. Daarom heb ik bewust mijn eigen ruiten ingegooid door enkele gewaagde uitspraken te doen”, besluit Jeffrey.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws