Julie Vermeire openhartig over haar mama Eva Pauwels: “Echt heel moeilijk” Buitenland
Buitenland

Julie Vermeire openhartig over haar mama Eva Pauwels: “Echt heel moeilijk”

Julie Vermeire openhartig over haar mama Eva Pauwels: “Echt heel moeilijk”

In een vorig leven was Jacques Vermeire nog getrouwd met Eva Pauwels. Zij kregen twee kinderen, Julie en Maxime. Mede wegens Eva’s uitspattingen bleef het huwelijk niet duren. Dat zij in negatieve zin in de media bleef komen, maakte het voor de kinderen niet gemakkelijk.

“Mijn ouders zijn gescheiden toen ik nog erg klein was”, zegt Julie Vermeire in Nina. “Dat was in mijn tienerjaren heel moeilijk, vooral op school. Iedereen wist wat er zoal gebeurde in het leven van mijn mama. Iedereen maakt dingen mee thuis, achter gesloten deuren. Bij ons kwam alles in de media.”

“Ik vind het jammer dat het zo gelopen is, maar ik kan dat nu plaatsen”, aldus Julie. “Als klein meisje vond ik dat lastiger. Een kind heeft een papa én mama nodig, hè. Gelukkig was ik altijd goed omringd en beschermd”, doelt ze onder meer op haar papa. “Mijn rots. Ik ben hem enorm dankbaar. Voor alles.”

Julie laat ook weten hoe het nu gaat tussen haar en Eva. “Het gaat goed, zij doet enorm haar best en ik wil niet met een negatief gevoel blijven zitten”, klinkt het. “Het is heel moeilijk geweest tussen ons beiden, maar ik sta open voor nieuwe kansen en een nieuw begin”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws