Katja Retsin heel eerlijk over haar man Jan Schepens: “Dat heb ik zeker niet aan hem te danken” Buitenland
Buitenland

Katja Retsin heel eerlijk over haar man Jan Schepens: “Dat heb ik zeker niet aan hem te danken”

Katja Retsin heel eerlijk over haar man Jan Schepens: “Dat heb ik zeker niet aan hem te danken”

Katja Retsin maakt haar opwachting in de Studio 100-reeks ‘Campus 12’. In het derde seizoen speelt Katja de rol van Lina Michiels, de bazin van Top Models Agency die Emilie begeleidt bij haar eerste stappen als model. Haar man, Jan Schepens, werkte al dikwijls samen met Studio 100.

"Ik heb die rol niet aan Jan te danken, hoor”, laat Katja weten in Dag Allemaal. “Musical en tv zijn twee totaal verschillende afdelingen bij Studio 100. De bal is aan het rollen gegaan toen iemand van Studio 100 mij aan het werk had gezien op het podium en mij belde. Ik heb niet getwijfeld. Als oudere vrouw krijg je helaas steeds minder kansen als tv-presentatrice, dus grijp ik acteerkansen met beide handen.”

“Normaal zou ik ook de hoofdrol spelen in een nieuwe online dramareeks, maar door het coronavirus is alles in de koelkast beland... Ach, ik ben vooral blij dat ik weer kan draaien voor mijn showbizzprogramma ‘Relax’ dat te zien is op verschillende regionale zenders”, aldus Katja.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws