Kato Callebaut en Tom Dice hebben slecht nieuws te melden: "Het lukt niet meer" Buitenland
Buitenland

Kato Callebaut en Tom Dice hebben slecht nieuws te melden: "Het lukt niet meer"

Kato Callebaut en Tom Dice hebben slecht nieuws te melden: "Het lukt niet meer"

Het geplande concert van The Starlings in de Lotto Arena op 13 februari gaat niet door. Er werd lang gewacht om een beslissing te nemen, maar nu is het dus zover.

Vorig jaar werd het concert al eens uitgesteld in de Lotto Arena en nu dus voor een tweede keer. Het wordt nu verplaatst naar eind mei.

Voorbereidingen

"Omdat de barometer er zeer laat kwam, geraken we nooit meer op tijd klaar met alle voorbereidingen en we willen jullie uiteraard een topshow geven die nog lang blijft nazinderen”, zeggen Tom Dice en Kato Callebaut in een mededeling.

“Het goede nieuws is dat we op de nieuwe datum niet alleen onze hits uit 'Liefde voor muziek’ gaan spelen, maar ook kunnen uitpakken met nieuwe muziek, want tegen dan is ons gloednieuw album uit", gaan de twee verder.

Nieuwe datum

"We kijken er zo naar uit. Het is alsof het zo moest zijn. We spelen op 29 mei 2022 in de Lotto Arena", klinkt het nog. 29 mei kunnen de fans dus meteen in hun agenda noteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws