KIJK - Bekend model (23) wordt koelbloedig neergeschoten Buitenland
Buitenland

KIJK - Bekend model (23) wordt koelbloedig neergeschoten

KIJK - Bekend model (23) wordt koelbloedig neergeschoten

De moord op voormalig Miss Ecuador-deelneemster Landy Párraga Goyburo heeft wereldwijd schokgolven veroorzaakt. Maandag werd ze in een restaurant door huurmoordenaars in koelen bloede neergeschoten, een tragedie die vastgelegd is op beveiligingscamera's.

Beelden tonen hoe twee gewapende mannen het etablissement binnenvallen en het vuur openen. Párraga, die naast een man stond, werd meerdere keren van dichtbij beschoten terwijl ze op de grond lag.

Deze brute daad wordt nu onderzocht door de politie, die de identiteit van de schutters probeert te achterhalen. Párraga, bekend om haar deelname aan Miss Ecuador 2022, had een aanzienlijke aanhang op sociale media met meer dan een miljoen volgers.

Haar betrokkenheid bij duistere zaken kwam aan het licht toen haar naam in december 2023 opdook in een chat, die openbaar werd gemaakt door het Openbaar Ministerie. Deze chat was onderdeel van een grootschalig onderzoek naar georganiseerde misdaad. De link van Párraga met de onderwereld kwam in de chat naar voren, waardoor ze op de radar van justitie kwam.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws