Koen Wauters geeft zeldzame update over zijn liefdesleven Buitenland
Buitenland

Koen Wauters geeft zeldzame update over zijn liefdesleven

Koen Wauters geeft zeldzame update over zijn liefdesleven

Geweldig nieuws voor de fans van Clouseau. Koen en Kris Wauters hebben namelijk een nieuwe single uit. ’Eén keer in een leven’, heet deze en de broers zijn er erg fier op.

“Voor alle duidelijkheid: de song is fictie, er is geen nieuwe vrouw im m’n leven”, benadrukt Koen, die begin vorig jaar scheidde van Valerie De Booser, in Het Laatste Nieuws. “Maar uiteraard zou ik het leuk vinden om de ware nog eens tegen het lijf te lopen. Ik blijf daarin geloven. Dar speciale gevoel, waar je geen moeite voor moet doen: ik vind dat zalig.”

"We doen meer dan ooit onze goesting"

“Het is geen klassiek liedje met drie strofes en een refrein”, zegt Kris. “Bovendien zingt Koen op een andere manier. En de sound klinkt eveneens anders, met gitaren en violen. We vinden het een ontzettend straf nummer, maar zijn wel razend benieuwd naar de reacties.”

“De song die 4,5 minuut duurt, is namelijk anders dan wat er in de hitparades scoort op dit moment”, verklaart Kris. “Maar goed, we zijn nu meer dan ooit op een punt beland dat we onze goesting doen, wars van alles wat hip is”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws