Leontine Borsato zelf in opspraak na erg pijnlijke onthullingen Buitenland
Buitenland

Leontine Borsato zelf in opspraak na erg pijnlijke onthullingen

Leontine Borsato zelf in opspraak na erg pijnlijke onthullingen

Leontine Borsato zou al anderhalf jaar op de hoogte zijn van het seksueel misbruik van Marco Borsato. Dat meldt de Nederlandse showbizzwatcher Yvonne Coldewijer.

Leontine heeft pas besloten om een mediapauze in te lassen. Daar heeft Coldewijer in haar nieuwste video niet zo veel begrip voor. "Ik zal je even vertellen waar Leo heel bang voor is", zegt ze. "Er is één vraag die zij niet wil dat wij gaan stellen, namelijk: wist je hiervan? En ik weet het antwoord op deze vraag.”

De moeder van het vermeende slachtoffer is in februari 2020 naar Marco toegegaan. Dat was vlak na de scheiding, zo weet Coldewijer. Zeven maanden eerder had de moeder Marco zélf geconfronteerd met de feiten.

“Op dat moment heeft de moeder van het slachtoffer contact gezocht met Leontine en verteld over de situatie en over het misbruik wat had plaatsgevonden. Leontine heeft hier kort op gereageerd en vervolgens nooit meer iets van zichzelf laten weten, ook niet aan het slachtoffer", beweert Coldewijer.

Pijnlijk, zeker als je weet dat beide families een hechte band hadden met elkaar. “Er was al die jaren lang, al vanaf de geboorte van het meisje, een heel intens contact tussen al die familieleden, dus Marco, Leontine en de kinderen en het familie van het slachtoffer.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws