Liefde viert hoogtij bij Vera en Dimi uit 'Big Brother': “We hebben al over samenwonen gepraat” Buitenland
Buitenland

Liefde viert hoogtij bij Vera en Dimi uit 'Big Brother': “We hebben al over samenwonen gepraat”

Liefde viert hoogtij bij Vera en Dimi uit 'Big Brother': “We hebben al over samenwonen gepraat”

Vera en Dimi hebben criticasters de mond gesnoerd. De twee waren in het ‘Big Brother’-huis al zeker van hun stuk, maar vandaag is hun liefde voor elkaar sterker dan ooit.

De prille liefde tussen Vera en Dimi rolde veelvuldig over de tongen van menig fans en ‘Big Brother’-bewoners. De relatie zou volgens hen niet oprecht zijn geweest en zou een strategie zijn om niet genomineerd te worden. Toch moest het duo het huis verlaten, wat hen de kans heeft gegeven om zich aan de buitenwereld, en aan elkaar, te bewijzen. In een interview aan onze redactie geven ze hun gevoelens bloot.

Vera, hoe hard keek je er naar uit om Dimi terug te zien?

“Heel erg. Hij is meteen van België naar mij gereden. En toen ik thuiskwam, was hij er al een kwartiertje. Dus dat was wel heel leuk thuiskomen.”

Dimi, wat was de reactie van Vera’s familie en vrienden toen je contact met hen had opgenomen?

“De mama van Vera was heel lief en ik voelde me meteen welkom. Dat was echt heel fijn. We hebben heel veel gesprekken gehad, vooral met haar mama heb ik veel gesprekken gehad. En toen ik daar aankwam, was er meteen die klik. We hebben meteen goed gebabbeld en daarna kwam Vera erbij en dan hebben we nog veel meer gebabbeld. Ik voelde me er welkom en het was een warm contact.”

Vera, hoe voelde jij je bij het vertrek van Dimi?

“Echt naar, want ik had ook heel de tijd tegen hem gezegd: ‘Het komt goed’, en ‘Je blijft wel gewoon.’ Ik was hem ook moed aan het inspreken. Maar ja, het was toch wel even schrikken dat hij plots wegging. Ik had het niet verwacht.”

Jullie medebewoners dachten dat Dimi niet oprecht was. Hoe ging je met die commentaar om?

Vera: “Ik heb wel gehoord dat dat gezegd werd in het huis door bepaalde mensen. Ik had wel ideeën dat er zulke meningen waren, maar dat kon ik op dat moment niet bewijzen. Het is ook nooit tegen mij specifiek gezegd, maar toen ik dat hoorde, vond ik dat echt wel even jammer.”

“Ik denk: jullie hebben misschien niet de tijd genomen om mij en hem echt te leren kennen. Anders hadden ze wel geweten dat het wel allemaal echt is.”

Dimi heeft ondertussen wel het tegendeel bewezen.

“Ja, dat sowieso.”

Dimi, Hoe voelt het nu om jouw oprechtheid te kunnen bewijzen aan al die mensen die twijfelden over jouw oprechtheid?

“Dat voelt echt goed. Ik heb daarover veel dingen over me heen gekregen vanaf het moment dat ik eruit lag. Ik heb in alle interviews dat ik heb gegeven de situatie ook uitgelegd, omdat het voor de mensen zo leek. Maar nu zien de mensen uiteindelijk dat het wel zo is. Dat geeft een fijn gevoel dat de mensen het nu wel zien dat het van in het begin gemeend was”

Vera, op Valentijn ontving je van hem een liefdesbrief en een videoboodschap.

“Dat was echt superleuk. Voor mij was dat echt bevestiging dat het sowieso goed zit.”

Had je daarop gehoopt? Of had je het helemaal niet zien aankomen?

“Het videobericht had ik helemaal niet zien aankomen eigenlijk, dus dat was een superleuke verrassing. Maar met die brief dacht ik: 'Als er Valentijnskaartjes komen, hoop ik wel dat er eentje van hem tussen zit.' Dat was wel echt heel fijn.”

Wat hebben jullie nu allemaal al gedaan?

Vera: “We zijn gaan lunchen in Vlissingen, dat was echt heel gezellig. Dat was de dag nadat ik thuis was. Daarnaast hebben we nog gevideochat, en vandaag zit ik bij hem thuis. Vanavond gaan we bowlen en dan ga ik zijn vrienden ontmoeten. We hebben dus nog allemaal leuke dingen op de planning.”

Jullie zeiden dat de klik buitenshuis anders zou zijn. Voelt dat nu ook zo aan?

Vera: “Het is veel beter. Het was al heel leuk en gezellig in het huis en ik heb toen al een goed gevoel gekregen. Maar ik dacht van: ‘Ok, we zijn nu nog in het spel’, en dan blijf je daar natuurlijk een beetje op gefocust. En hij had misschien meer die focus daarop dan ik op dat moment.”

“Maar ik wist wel: als we hier uit zijn, komt het sowieso goed. En ik merk het ook wel gewoon. Het is elke keer alleen maar leuker en leuker aan het worden, dus het is positief.”

Dimi: “Het is zoals ik zei tegen Vera: wanneer we uit het huis zijn, zal het ook anders zijn. Daar ben je honderd procent bezig met het spel, maar ook wel wat met elkaar. Maar dat was anders, omdat je aan veel meer dingen tegelijk aan het denken bent. Ik had haar ook gezegd dat het erna sowieso veel beter zou zijn en anders. En dat is ook gebleken.”

Wat maakt het dan echt beter?

Dimi: “Je leert elkaar nu veel beter kennen, en op een andere manier ook. Je kunt nu veel meer dingen doen. In dat huis kun je niet veel doen, behalve babbelen. Nu kunnen we veel dingen samen gaan doen en zo leer je elkaar beter kennen”

Op welk vlak heb je Vera dan al beter leren kennen?

“We hebben elkaar nog niet heel veel gezien, maar we hebben de eerste keer tot zes uur ‘s morgens liggen babbelen en gepraat over allerlei zaken (lacht). Nu weet ik ook hoe zij thuis leeft; met Lady, haar hondje, echt een schat. Maar we leren elkaar nu dus echt nog beter kennen.”

Zijn er al afspraken gemaakt over het afspreken? Bijvoorbeeld: die dagen in Nederland en die dagen in België?

Dimi: “Deze week heb ik nog vrij genomen omdat ik er voor haar wil zijn. En dan hebben we afgesproken: vanaf we terug beginnen met werken, kunnen we elkaar sowieso in het weekend zien en dan komt ofwel zij naar hier ofwel ik naar daar. Momenteel ben ik nog bezig met het voetbal, dus zal zij waarschijnlijk meer naar hier komen (lacht). Maar na het voetbal ga ik meer naar daar.”

Wat zijn jullie toekomstplannen?

Vera: “Het is niet dat er echt iets vaststaat, maar we hopen natuurlijk dat het allemaal de goede kant opgaat en dan zullen we wel zien hoe en wat. Heen en weer reizen is ook leuk, maar stel dat we over een paar jaar nog samen zijn, kunnen we nog altijd kijken wat de volgende stap is.”

Het klinkt misschien snel, maar is er al over samenwonen gepraat?

Dimi: “We zijn daar stilletjes aan over aan het praten, maar we hebben daar nu nog geen concrete plannen over. Ik wil wel sowieso dit jaar uit huis, dat weet mijn moeder ook. En dan zullen we het even moeten bekijken. Waarschijnlijk zullen we dan een middelpunt moeten nemen, dus misschien dingen zoeken rond de kanten van Antwerpen.”

Vera, in ‘Big Brother’ grapte je af en toe ook over ‘Big Brother-baby's’.

Dat is sowieso te vroeg (lacht). Maar die grapjes waren wel leuk, en wie weet in de toekomst...

Populair

Laatste nieuws