Manager van Kato Callebaut laat weten hoe het met haar gaat na ziekenhuisopname Buitenland
Buitenland

Manager van Kato Callebaut laat weten hoe het met haar gaat na ziekenhuisopname

Manager van Kato Callebaut laat weten hoe het met haar gaat na ziekenhuisopname

Goed nieuws voor Kato van ‘The Starlings’. Nadat de zangeres woensdag opgenomen werd in het ziekenhuis, mag ze vandaag het ziekenhuis alweer verlaten.

Woensdag werd zangeres Kato Callebaut in het ziekenhuis opgenomen nadat ze hevige buikkrampen kreeg tijdens een repetitie. Die repetitie stond in het teken van hun concert in de Lotto Arena.

‘Just Come Home’

‘Appendix vs. Kato’ schreef ze op haar Instagramstory. Kato werd diezelfde dag nog geopereerd aan een blindedarmontsteking. Haar manager liet aan Het Laatste Nieuws weten dat Tom haar vandaag is mogen gaan ophalen. Volgens haar manager is de operatie goed verlopen.

Tom liet via zijn Instagrampagina duidelijk merken dat hij zijn vrouw miste. Zo deelde hij een foto waarop twee tassen koffie te zien zijn. “Sukkel voor de liefde. Twee tassen zetten uit gewoonte. Just come home!”, schreef hij.

Dat laatste is niet zomaar toevallig neergeschreven, want het koppel bracht zonet hun nieuwste single ‘Just Come Home’ uit.

Geluk bij een ongeluk

Kato zal het dus rustig aan moeten doen. Volgens manager Henk Vermeulen zullen ‘The Starlings’ de komende dagen dan ook niet kunnen repeteren. Onder andere de repetitie van zondag in de Lotto Arena wordt geschrapt. “Maar Kato’s gezondheid gaat voor”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Vermeulen meent dat het eigenlijk gaat om een geluk bij een ongeluk. Normaal gezien zouden ‘The Starlings’ dit weekend hun concert hebben gegeven, maar door de coronacrisis werd het optreden uitgesteld naar 29 mei.

Populair

Laatste nieuws