Marco en Leontine Borsato nemen drastische beslissing: “We gaan het toch nog niet doen” Buitenland
Buitenland

Marco en Leontine Borsato nemen drastische beslissing: “We gaan het toch nog niet doen”

Marco en Leontine Borsato nemen drastische beslissing: “We gaan het toch nog niet doen”

Marco Borsato was gisteren te gast bij Anke en Sven op radiozender Joe. Daar gaf de zanger eerlijk toe dat hij en Leontine ‘een soort van’ verkering hebben. Toch zijn ze nog niet van plan om weer samen te gaan wonen.

“Nee, dat doen we voorlopig nog even niet", aldus Marco. "Weet je, ik vroeg haar na drie maanden al ten huwelijk. Vlak daarna zijn we dus getrouwd en het jaar daarop was ze al meteen zwanger. We hebben onze drie kinderen ook vrij snel achter elkaar gekregen. We hadden ook allebei een carrière…”

“We hebben dus eigenlijk nooit echt gedatet met elkaar", klonk het. "En dat zijn we nu dus wel aan het doen: we zijn gewoon aan het daten. En dat kan nu allemaal weer. Af en toe een glaasje drinken en het glas heffen. Het gekke is: we kennen elkaar 25 jaar en nu is alles nieuw en anders, maar het voelt ook vertrouwd en veilig aan. Dat maakt dat ik op kussentjes loop."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws