Massale vechtpartij op parking van Aldi, vrouw is zwaargewond Buitenland
Buitenland

Massale vechtpartij op parking van Aldi, vrouw is zwaargewond

Massale vechtpartij op parking van Aldi, vrouw is zwaargewond

Een vrouw is zwaargewond geraakt na een massale vechtpartij op de parking van de Aldi in Manchester. Er waren liefst 50 mensen betrokken bij de vechtpartij.

De zwaargewonde vrouw is vermoedelijk door een auto geraakt. De feiten speelden zich vannacht af. De groep werd uit elkaar gedreven toen de politie ter plaatse kwam. Er is niemand aangehouden, maar er is een onderzoek ingesteld.

Een getuige zei dat hij vanochtend om 3 uur 's nachts geschreeuw hoorde, in de veronderstelling dat het mensen waren die een avondje op stap waren geweest. "Ik dacht dat het normaal was, maar het geschreeuw hield niet op", vertelde hij aan de Manchester Evening News.

"Ik zag veel mensen op de parking tegen elkaar schreeuwen", klinkt het nog bij de getuige. De politie werd erbij gehaald en zij konden de vechtpartij beëindigen. Een vrouw van in de 30 liep zware verwondingen op nadat wellicht een auto tegen haar is aangereden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws