Nina Derwael moet iets kwijt over Nora Gharib: "Ik snap het eerlijk gezegd niet" Buitenland
Buitenland

Nina Derwael moet iets kwijt over Nora Gharib: "Ik snap het eerlijk gezegd niet"

Nina Derwael moet iets kwijt over Nora Gharib: "Ik snap het eerlijk gezegd niet"

Nina Derwael en Nora Gharib lijken de grote favorieten in 'Dancing With The Stars'. Het lijkt ook dat het publiek in twee kampioen verdeeld is.

Dus dan krijg je een kamp Nora Gharib en een kamp Nina Derwael. Daar is Nina eigenlijk niet blij mee. Ze komt naar eigen zeggen namelijk bijzonder goed overeen met Nora. "Ik snap die hele hetze eerlijk gezegd niet", zegt Nina in Het Laatste Nieuws. "Wij komen keigoed overeen en houden zelfs sleepovers, maar mensen willen ons klaarblijkelijk neerzetten als twee rivales."

Rivales

De twee zijn wel rivales in de wedstrijd, want ze lijken momenteel de beste twee. "Sorry, zo voelt het écht niet", reageert Nina. "Als Nora een straffe prestatie neerzet, ben ik blij voor haar. Ik hoop ook dat het merendeel van de fans die gunnende, positieve kant van mij zien in het programma."

Eerder liet Nina ook al weten aan de kijkers dat ze niet gediend is van de stempel als "gedoodverfde winnaar". Ze denkt dat de fans denken dat het bij haar allemaal vanzelf gaat. Dat is naar eigen zeggen helemaal niet zo. Ze moet er keihard voor werken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws