Olivia Trappeniers openhartig over Regi: "Het klopt, ja" Buitenland
Buitenland

Olivia Trappeniers openhartig over Regi: "Het klopt, ja"

Olivia Trappeniers openhartig over Regi: "Het klopt, ja"

De carrière van Olivia Trappeniers zit in de lift. Enkele weken geleden stond ze nog in het Sportpaleis met Regi Penxten.

Vroeger heette ze OT, maar nu treedt ze op als OLIVIA. Ze heeft ook een nieuwe single uitgebracht: 'Unforgettable Nights'. Een van haar hoogtepunten is toch het optreden in het Sportpaleis met Regi. Dat zei ze in 'De Madammen' op Radio 2.

"Is dit wel echt gebeurd?"

"Dat was heel speciaal om te mogen doen", geeft Olivia aan. "Samen met Jaap (Reesema) en Regi. Na de hele coronatijd met 15.000 mensen in een zaal, daar moest ik echt een week van bekomen. Soms dacht ik: is het wel echt gebeurd?"

Voor Olivia was dat optreden ook een overwinning op zichzelf. Ze lijkt een zelfzekere vrouw, maar dat beeld strookt niet met de realiteit. "Ik ben heel mijn leven al onzeker geweest over mezelf. Dat ben ik nog altijd. Toen ik de show achteraf op tv zag dacht ik: ja, ik kan het", zegt ze.

Plagen met Regi

De samenwerking met Regi verloopt uitstekend. Ze vertelde daar al over dat ze géén koppel is met Regi, ondanks hun prima verstandhouding. "Of wij een relatie hebben? Nee, natuurlijk niet", klonk het duidelijk.

Op Instagram kan je wel zien hoe Regi geregeld plaagstoten uitdeelt aan Olivia. "Wij plagen elkaar de hele tijd. Dat klopt. Liever dat dan samenwerken met een man die de hele tijd nors en streng is", aldus Olivia.

Unforgettable Nights

We hebben al vaak mensen moeten missen door de coronacrisis. Daar gaat haar nieuwste single 'Unforgettable Nights' ook over. "Als je naar de videoclip kijkt dan zie je precies wat ik bedoel met zo'n avond: met al je vrienden samenkomen om te drinken en te dansen op een rooftop bar. Dat kon een hele tijd niet. Daarom heb ik het nummer geschreven, omdat ik het zo beu was."

Populair

Laatste nieuws