Onenigheid tussen Bart Kaëll en Luc Appermont: “Ik zie hem gewoon niet graag” Buitenland
Buitenland

Onenigheid tussen Bart Kaëll en Luc Appermont: “Ik zie hem gewoon niet graag”

Onenigheid tussen Bart Kaëll en Luc Appermont: “Ik zie hem gewoon niet graag”

In de volgende aflevering van ‘Eenmaal Andermaal’, nu woensdag, rijden Jacques Vermeire en Axel Daeseleire naar het hart van de hoofdstad, naar de Marollenwijk. Onderweg pikt Jacques Luc Appermont op, Bart Kaëll stapt in bij Axel.

Brussel heeft verschillende rommelmarkten maar die aan het Vossenplein is de bekendste. Het is daar dat de zoektocht naar drie goedkope, verborgen parels start met een budget van 750 euro voor elk duo. Maar alvorens het koppel van elkaar gescheiden wordt, geeft Luc nog snel een boodschap door aan Bart: “Voor ons privé: als je een grote spiegel met een voet ziet voor in onze hal: kopen, hé?”

"We moeten hem eerst graag zien"

Maar wanneer ze elkaar kruisen in een antiekwinkel, vergeten ze de wedstrijd even als ze desbetreffende spiegel daadwerkelijk tegenkomen. “Oh Luc, dat is nu zo’n spiegel die je wil kopen”, merkt Bart op. “Op hoeveel staat hij?”, vraagt Luc, terwijl Bart de spiegel al volop aan het uitproberen is. “Dat interesseert me niet, we moeten hem eerst graag zien, Luc. Ik vind dat geen mooie”, zegt de zanger.

“Maar past die niet in onze hal, Bart?”, houdt Luc aan. “Wat moét jij dan uiteindelijk hebben van spiegel? Want dat is al het zoveelste model dat jij afwijst!” “Ik zoek iets originelers dan dit”, antwoordt Bart. “Nee, ik zie hem niet graag.” En zo zit de zoektocht naar een perfecte spiegel er nog steeds niet op voor het stel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws