Op deze manier werd Stan Van Samang in de val gelokt door 'Eveline' Buitenland
Buitenland

Op deze manier werd Stan Van Samang in de val gelokt door 'Eveline'

Op deze manier werd Stan Van Samang in de val gelokt door 'Eveline'

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de gelekte naaktfoto’s van BV’s als Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt. Maar over de persoon die hen in de val lokte weten we nog maar weinig tot niets.

Wat wel vaststaat, is dat de drie kopmannen uit de Vlaamse media contact hadden met een zekere ‘Eveline’ – die ze nooit in het echt hebben ontmoet. Die naam komt ook naar voren in een filmpje van Sean Dhondt. Nu blijkt dat Stan Van Samang een verzoek kreeg van deze ‘dame’ om hun gesprekken via ‘Kik’ verder te zetten. Het is via deze in België nog relatief onbekend app dat Stan intieme beelden heeft verstuurd.

“Gaandeweg werd een internetvriendschap aangeknoopt en werden met haar gesprekken opgebouwd. Omdat Instagram geen geschikt medium is om persoonlijke gesprekken te voeren, werd beslist om die via de chatapp Kik voort te zetten. Die chatgesprekken werden zeer persoonlijk”, staat te lezen in documenten die Het Nieuwsblad kon inlezen. Wat daarna gebeurde, weet ondertussen heel Vlaanderen.

Populair

Laatste nieuws