Ophef bij Love Island, Cheyenne zwaar onder vuur: "Ik heb er geen spijt van" Buitenland
Buitenland

Ophef bij Love Island, Cheyenne zwaar onder vuur: "Ik heb er geen spijt van"

Ophef bij Love Island, Cheyenne zwaar onder vuur: "Ik heb er geen spijt van"

Maandagavond nam men in 'Love Island' afscheid van twee bewoners: voetballer Miles Vissers (27) uit Antwerpen en model Cheyenne Ciani (24) moesten de villa in Gran Canaria verlaten.

Vlak voor haar vertrek vertelde ze dat Denzel bij de volgende herkoppeling voor haar zou gekozen hebben. Dat kwam erg hard aan bij Aleksandra, die een koppel met Denzel vormt. Een woedende Denzel ontkende overigens dat verhaal. "Chey is mij komen smeken om voor haar te kiezen. Wat een laffe hondenstreek, voor mij bestaat ze niet meer", klinkt het.

Cheyenne is zich van geen kwaad bewust. “Ik wou gewoon dat Aleksandra de waarheid kende over Denzel. Mensen vinden mij misschien niet oprecht, maar die mensen vergeten dat ze niet alles te zien krijgen: in Love island moeten de makers elke dag 24 uur in veertig minuten zien te monteren.”

Op sociale media wordt Cheyenne afgemaakt. “Ik ben een sterke vrouw, daar hebben mensen snel een mening over. Ik heb er geen spijt van, ik heb een leuke tijd gehad, een paar vrienden heb ik voor het leven. Ik heb dit niet gedaan om mijn bekendheid te boosten: ik had al genoeg volgers op Instagram.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws