Peter Van de Veire krijgt slappe lach tijdens live interview: “Dit komt niet meer goed” Buitenland
Buitenland

Peter Van de Veire krijgt slappe lach tijdens live interview: “Dit komt niet meer goed”

Peter Van de Veire krijgt slappe lach tijdens live interview: “Dit komt niet meer goed”

Peter Van de Veire kreeg eerder deze week Philippe Geubels aan de lijn. Dat gesprek verliep niet geheel zoals Peter verwacht had. Hij kreeg plots de slappe lach.

Voor Philippe Geubels was zijn passage in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ blijkbaar nét iets te vroeg. “Ik ben nog maar tien minuten uit mijn bed en ik vind dat jullie al veel te enthousiast ben”, begon de komiek. “En ik snap die Regi ook niet: draait de wereld nu voor mij of draait ze voor iedereen?” De toon was meteen gezet en Peter zou amper nog bijkomen van het lachen.

Marie Verhulst

Philippe kwam natuurlijk ook vertellen over het nieuwe seizoen van ‘Is er een dokter in de zaal?’. Peter stelde hem de vraag: “Stel dat je met één iemand van het panel (Gert Verhulst, Marie Verhulst, Alex Agnew en Jeroen Meus, nvdr.) een dag van lichaam mocht wisselen, met wie zou dat dan zijn?”

“Dat lijkt mij niet zo moeilijk. Dan zou ik voor Marie Verhulst kiezen”, antwoordde Philippe. “De andere drie zijn oude mannen en ik denk dat het wel eens tof is om een vrouwenlichaam te hebben. Ik zou er zo snel mogelijk heel veel over bijleren zodat ik mijn vrouw blijer kan maken. Die is op zoek naar die clitoris, dus…”, grapte hij, waarna Peter niet meer bijkwam van het lachen. “Dat komt niet meer goed, vrees ik”, aldus de MNM-presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws