Prins Harry zet kwaad bloed bij zijn broer William: “Dit gooit alleen maar olie op het vuur” Buitenland
Buitenland

Prins Harry zet kwaad bloed bij zijn broer William: “Dit gooit alleen maar olie op het vuur”

Prins Harry zet kwaad bloed bij zijn broer William: “Dit gooit alleen maar olie op het vuur”

Een Hollywoord-productie waaraan prins Harry meewerkt, zou niet in goede aarde vallen bij zijn oudere broer, prins William. Het betreft een documentaire over hun moeder, prinses Diana. Dat meldt The Mirror.

Vorige week mochten wij u het nieuws al melden dat prins Harry en Meghan Markle een lucratieve deal beklonken met streaminggigant Netflix. Ze zouden een kleine 130 miljoen euro mogen opstrijken. Op de lijst met projecten zou ook een documentaire over prinses Diana staan.

“De hertog en hertogin van Sussex zijn in gesprek over een docu over de familiegeschiedenis van prinses Diana. Ze zijn nog in een heel vroeg stadium, maar het lijkt erop dat de docu er gaat komen", laten bronnen weten. "Het moet een eerbetoon worden aan Diana en vooral ook ingaan op al haar werk voor goede doelen."

Prins William zou in ieder geval heel wat minder enthousiast zijn over de plannen. "William en Harry hebben al drie maanden geen contact met elkaar. Deze docu-plannen gooien alleen maar olie op het vuur”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws