Sam De Bruyn is er kapot van: "Ze kon nog vluchten, maar is overleden aan haar verwondingen" Buitenland
Buitenland

Sam De Bruyn is er kapot van: "Ze kon nog vluchten, maar is overleden aan haar verwondingen"

Sam De Bruyn is er kapot van: "Ze kon nog vluchten, maar is overleden aan haar verwondingen"

Sam De Bruyn is er niet goed van. Hij heeft plots afscheid moeten nemen van zijn kippen en dat valt de radiopresentator best zwaar.

"Dit weekend hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze kipjes", schrijft Sam op Instagram. "Ik ben er mij zeer bewust van dat er op dit moment dingen gebeuren in de wereld die een miljard keer erger zijn. Maar ik was fucking hard fan van die beesten . Vorig jaar adopteerden we het olijkste kippentrio van Vlaanderen, uit een legbatterij. Sinds de hitte van de paasvakantie lieten we hen naar hartelust vrij door de volledige tuin scharrelen. Meer schaduw en meer ruimte dan in hun kippenren. Die vrijheid heeft hen nu het leven gekost."

"Na meerdere mislukte pogingen heeft een vos zich toch een weg in onze tuin weten graven. Kip Zuhal is meegenomen. Enkel een hoop pluimen bleven achter. Kip Hilde (mijn lievelings) kon nog vluchten, maar overleed aan haar verwondingen, op de plek waar ze ons elke ochtend kwam groeten. Enkel kip Lydia heeft de laffe aanval overleefd, maar blijft zwaar getraumatiseerd en alleen achter."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws