Sarah van Soelen openhartig over haar relatie met André Hazes: “Zo zit het nu tussen ons” Buitenland
Buitenland

Sarah van Soelen openhartig over haar relatie met André Hazes: “Zo zit het nu tussen ons”

Sarah van Soelen openhartig over haar relatie met André Hazes: “Zo zit het nu tussen ons”

Sarah van Soelen heeft in het Nederlandse Beau Monde voor het eerst openhartig gesproken over haar relatie met André Hazes. Na alle geruchten die de voorbije weken de ronde deden, vertelt ze hoe het nu écht zit tussen hen.

Eerst en vooral wil ze de bewering dat ze André afpakte van Monique Westenberg afpakte, ontkrachten. ”Ik heb Dré twee jaar geleden, toen hij vrijgezel was, leren kennen. We hadden een gezellige avond waarop we aan één stuk door kletsten en er ontstond een vriendschappelijke band.”

Toen André en de moeder van zijn zoon uiteen gingen, klopte de zanger aan bij de (stief-)papa van Sarah. "André vroeg of hij hem aan een huis kon helpen. Dat lukte niet. Omdat wij thuis genoeg ruimte hebben, is Dré bij ons komen wonen. En ja, van het een kwam het ander.”

"Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk"

Na een periode van stilte liet ze zich onlangs nog ontvallen dat ze even een break ingelast hadden. ”We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen", vertelt Sarah. ”Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.”

"Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen”, klinkt het nog. “Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws