Spijtig nieuws over ‘Thuis’-actrice Leah Thys: “Het gaat helaas niet voor haar” Buitenland
Buitenland

Spijtig nieuws over ‘Thuis’-actrice Leah Thys: “Het gaat helaas niet voor haar”

Spijtig nieuws over ‘Thuis’-actrice Leah Thys: “Het gaat helaas niet voor haar”

Leah Thys speelt al 25 jaar de rol van Marianne Bastiaens in ‘Thuis’. Ze is een van de populairste actrices bij de kijkers, maar ook bij haar tegenspelers kan ze niet veel verkeerd doen.

“Je moet al veel moeite doen om één slecht woord over Leah te zeggen”, zegt Daan Hugaert, die de rol van Eddy vertolkt, in TV Familie. “Ze is erg begaan met het wel en wee van de collega’s, zowel voor als achter de schermen. Maar ze geeft ook jonge acteurs soms dat extra duwtje in de rug dat ze nodig hebben. Ze is een fantastische actrice om mee te werken.”

Niet te combineren

In ‘Thuis’ staan Daan en Leah al jaren tegenover elkaar op de set, maar lang voordat de Eén-soap bestond, speelden ze ook al samen. “In 1978 hebben Leah en ik nog een koppel gespeeld in het stuk ‘Zwijg, kleine!’ van eater Vertikaal”, aldus de acteur. “In maart volgend jaar wordt dat nog eens hernomen door Loge 10 in het Fakkeltheater. Zelf ben ik opnieuw van de partij, maar voor Leah is het helaas niet te combineren met haar andere drukke bezigheden."

"De afgelopen achttien jaar heb ik al honderden keren met Leah geacteerd", merkt Daan nog op. "Mijn personage Eddy heeft een tijdje in het huis van Marianne gelogeerd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws