Straffe onthulling over Marco Borsato en Leontine: “Daarom ging hij vreemd” Buitenland
Buitenland

Straffe onthulling over Marco Borsato en Leontine: “Daarom ging hij vreemd”

Straffe onthulling over Marco Borsato en Leontine: “Daarom ging hij vreemd”

Enkele weken geleden wist Linda de Mol Marco Borsato te strikken voor een interview in ‘Linda’s Wintermaand’. De zanger deed na een jaar mediastilte zijn verhaal over de pijnlijke breuk met Leontine, en de burn-out die daarop volgde.

Achteraf kwam er enorm veel reactie op het interview van de verguisde zanger, waarvan bekend raakte dat hij zijn vrouw, Leontine Borsato, bedroog met pianiste Iris Hond. Ook schrijfster Heleen van Royen heeft zo haar mening over het overspel en het interview van Marco.

"Er was niet genoeg seks tussen hem en Leontine"

“Hebben jullie het interview met Marco Borsato gezien?”, klonk het bij Royen in een gesprek met RTL Boulevard. “Hij heeft een nieuw woord de Nederlandse taal ingebracht en dat is ‘intimiteitsvacuüm’. Hij moest ontzettend vreemdgaan, want hij zat in een intimiteitsvacuüm. Volgens mij bedoelde hij dat er niet genoeg seks was tussen hem en Leontine.”

“Het is eigenlijk heel raar dat je tegen Linda de Mol moet gaan vertellen over je eigen intimiteitsvacuüm”, vindt van Royen. “Dat je dat niet met je eigen partner hebt kunnen bespreken, blijkbaar. Want dat is dus helemaal misgegaan”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws