Straffe uitspraken over Gert Verhulst: “Hij is toch niet meer dezelfde” Buitenland
Buitenland

Straffe uitspraken over Gert Verhulst: “Hij is toch niet meer dezelfde”

Straffe uitspraken over Gert Verhulst: “Hij is toch niet meer dezelfde”

Hans Bourlon is al zo’n dertig jaar de zakenpartner van Gert Verhulst, maar ze kennen elkaar al langer dan dat. In 1996 richtten zij - samen met Danny Verbiest - het productiehuis Studio 100 op. Toch zijn ze elk op hun eigen manier geëvolueerd.

Zo blijft Hans liever uit de spotlights, terwijl Gert toch steeds een publiek figuur is gebleven, met bijvoorbeeld een eigen talkshow en binnenkort ook een solo-album. “De Gert die ik nu ken, is niet degene die ik als 18-jarige heb leren kennen”, vertelt Hans in een gesprek met Humo.

“Ik zal ook niet meer dezelfde zijn”, beseft hij. “Maar na zoveel tijd wordt een relatie onvoorwaardelijk. We zitten echt aan elkaar vastgeklonken, en dan is het belangrijk dat je op een respectvolle manier met elkaar omgaat.”

Enorme gedrevenheid

“Toen ik Gert leerde kennen, dacht ik al vrij snel: wow, dit is een uitzonderlijk figuur!”, aldus Hans. “Ik was op school ook eens zo iemand tegengekomen, en met hem ben ik toen samen een popgroep begonnen. Hij was ook een heel intelligent iemand, maar bij Gert vond ik ook een enorme gedrevenheid, visie en durf. Ik vond hem heel bijzonder en daarom heb ik me aan hem vastgeklonken. Complementair, dat is in onze relatie het sleutelwoord.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws