‘Thuis’-makers scheppen duidelijkheid over Leah Thys: “Dan pas zal zij terugkeren” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-makers scheppen duidelijkheid over Leah Thys: “Dan pas zal zij terugkeren”

‘Thuis’-makers scheppen duidelijkheid over Leah Thys: “Dan pas zal zij terugkeren”

Mei was een absolute rotmaand voor Leah Thys. Niet alleen verloor de 'Thuis'-actrice haar echtgenoot, Jos De Man, aan corona, maar ze belandde zelf ook in het ziekenhuis nadat ze positief testte op virus.

Vrienden, familie, cast en crew van ‘Thuis’: iedereen maakte zich enorm veel zorgen om Leah, maar na enkele dagen in het ziekenhuis te hebben verbleven, mocht de grand dame van de Vlaamse acteerwereld gelukkig weer naar huis. Daar kon Leah eindelijk aan haar rouwperiode beginnen. ‘Thuis’ liet ze gedurende deze periode - begrijpelijk - even links liggen.

"Ze wordt goed omringd"

"Het zou niet oké zijn dat ik in haar naam praat, maar Leah is nu aan het herstellen en mag daar haar tijd voor nemen", zegt ‘Thuis’-producer Hans Roggen in Het Laatste Nieuws. "We hebben met haar afgesproken dat ze pas na de jaarlijkse zomervakantie bij 'Thuis' weer aansluit. Dat wil zeggen: eind juli.”

“Na het verlies van haar echtgenoot pikt ze de draad van haar leven langzaam weer op", laat Hans weten. "Veel collega's hebben contact met haar. Ze wordt goed omringd. Alle scènes waarin voorzien was dat Leah zou meespelen, blijven behouden, maar zijn uitgesteld. Die nemen we pas vanaf eind juli op en monteren we tussen de andere beelden die we al hebben.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws