Vader van Kürt Rogiers is erg ziek: "Dit is heel heftig" Buitenland
Buitenland

Vader van Kürt Rogiers is erg ziek: "Dit is heel heftig"

Vader van Kürt Rogiers is erg ziek: "Dit is heel heftig"

Vanavond is Kürt Rogiers te zien in 'Sergio Over De Grens'. Sergio Herman en Kürt trekken naar Marokko.

Sergio en Kürt genieten van de cultuur, van de rijke keuken en de adembenemende natuur. “Ik heb echt het gevoel dat we binnenrijden in een sprookje. Dit is gewoon Disneyland”, lacht Kürt, die vol verwondering is.

Zieke vader

Er is echter ook ruimte voor serieuzere gesprekken. Over de zieke vader van Kürt bijvoorbeeld. "Mijn vader heeft al jaren chronische kanker. Je ouders zien aftakelen, dat vind ik heel heftig”, zegt de acteur uit 'Familie'. We konden al meermaals zien dat Kürt een uitstekende band heeft met zijn ouders.

Bea en Marcel, de ouders van Kürt, wonen op een appartement dicht bij de woonst van hun zoon en zijn gezin. Ze wonen daar nu drie jaar. "Laat ze hier nu maar rustig oud worden, en zichzelf mentaal en fysiek goed verzorgen", zei Kürt daarover toen in Dag Allemaal. "Ze kunnen mij geen groter plezier doen.”

Voorsmaakje

Vorige week was de eerste aflevering van 'Sergio Over De Grens'. Die werd al positief onthaald door de kijkers. Jeroen Meus was toen te gast. De nieuwe aflevering met Kürt Rogiers is om 20.35 uur te zien bij VTM en ook op VTM GO.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws