VTM-journaliste Hannelore Simoens onthult favoriete vrouwelijke onenightstand

hanneloresimoensvtm
Humo wist Hannelore Simoens te strikken voor de rubriek ‘Hemel en Hel’. Op de vraag wie haar favoriete onenightstand is, komt ze met een verrassend antwoord op de proppen. Ze kiest namelijk voor een vrouw.
“Of voor twee vrouwen: Dua Lipa en Scarlett Johansson. Niet per se om hun schoonheid, maar omdat ik vind dat ze iets slims en grappigs hebben”, aldus de VTM-journaliste. “En oké, ook om hun schoonheid.”
”Ik ben niet biseksueel of zo, maar ik ben wel benieuwd hoe het zou zijn met een vrouw, zeker als ze een goeie kont en borsten heeft”, bekent Hannelore. “Een vrouwenlichaam vind ik sowieso ook mooier en fascinerender dan een mannenlichaam.”

Instant betoverd

“Niet dat ik al ooit verliefd ben geworden op iemand van hetzelfde geslacht, maar het gebeurt al eens – zelden, maar toch – dat ik een vrouw voorbijwandel, en instant betoverd word”, geeft Hannelore nog eerlijk toe. “Mijn lief hoopt en bidt uiteraard dat ik ooit de moed zal hebben om zo iemand mee naar huis te nemen. Gegadigen mogen zich melden. Niet allemaal tegelijk, hè!”, grapt ze.