Waarom Zita Wauters Ella Leyers steeds haar stiefmama noemt Buitenland
Buitenland

Waarom Zita Wauters Ella Leyers steeds haar stiefmama noemt

Waarom Zita Wauters Ella Leyers steeds haar stiefmama noemt

Sinds enkele maanden is een gerucht ontstaan dat Ella Leyers de nieuwe vlam van Koen Wauters is. Dit is hoe het verhaal ontstond.

Op 6 september van vorig jaar zette actrice Ella Leyers vol onwetendheid een gerucht in gang. Ze plaatste een post op haar Instagram-account waarop te zien is hoe ze Koen Wauters innig omhelst. “Koen Wauters. Yesterday, today & tomorrow” schreef ze erbij.

Plusmama 

De post, die kon rekenen op 23.000 likes, deed bij heel wat fans het hoofd op hol slaan. En dat vooral omdat Koen nog maar enkele maanden vrijgezel was na een huwelijk van 16 jaar. “Mooi koppel”, “Veel geluk”, “Daar ben je al lang zot van, hé” en “Als ze maar gelukkig zijn” luidden enkele reacties.

Zita besliste daarbij om nog wat olie op het vuur te gooien en reageerde met de ‘hartjesogen-emoji’, waarop Ella op haar beurt reageerde: “Haha, mensen denken blijkbaar dat ik uw plusmama ben.” “Lijkt me wel leuk”, schreef Zita.

Het gerucht doofde stilletjes uit, maar sinds Ella’s passage in ‘Sergio Over De Grens’ is de geruchtenmolen opnieuw op volle toeren beginnen draaien.

Stiefmoeder 

In het programma sneed Sergio Herman een gevoelig onderwerp aan: het liefdesleven van Ella Leyers. Daarbij vroeg hij haar of ze al droomt van een jongere versie van zichzelf, en naar wat voor iemand Ella precies op zoek is.

“Misschien ben ik veel te veel bezig met iemand te zoeken die alles is. En dat is zo moeilijk. Vriendinnen van me zeggen ook: ‘Ok, maar wat jij wilt, is buitenaards. Het gaat nooit helemaal zijn wat je wilt.” Sergio grapte vervolgens: “Misschien kom je hem straks wel tegen in de Albert Heijn.”

Gerucht

Ella maakte met het gesprek aan tv-kijkend duidelijk dat ze nog steeds single is sinds haar breuk met StuBru-dj Faisal Chatar, maar Zita Wauters besliste om het eerdere gerucht opnieuw leven in te blazen.

Tijdens het bekijken van de aflevering, maakte Zita een foto van Ella, met daarbij een bijzondere opmerking: “M’n stiefmoeder op tv se.” Uiteraard vormen Ella en Koen nog steeds geen koppel, en zijn ze beiden nog op zoek naar hun perfecte match.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws