Wendy uit 'Blind Getrouwd' grijpt fors in: "Dit was echt nodig" Buitenland
Buitenland

Wendy uit 'Blind Getrouwd' grijpt fors in: "Dit was echt nodig"

Wendy uit 'Blind Getrouwd' grijpt fors in: "Dit was echt nodig"

Wendy Dirven uit 'Blind Getrouwd' had even een break nodig. Dat laat ze zelf weten op Instagram. Wendy nam vorig jaar deel aan het VTM-programma. Ze werd gekoppeld aan Damiano, maar dat huwelijk hield niet lang stand.

"Ik ben wat afwezig geweest hier omdat ik een break nodig had. Eventjes zowel fysiek als mentaal mijn batterijtjes opladen was nodig", vertelt Wendy op Instagram. "Ik betrapte mezelf er immers op dat ik me van punt A naar punt C wilde haasten, waardoor ik bijna vergat om van punt B te genieten. Tijd om even op de rem te gaan staan dus."

"Waarom die haast? Het is mijn valkuil als ik zo fel bezig ben met zelfontwikkeling. De wil om te groeien op zich is eigenlijk iets heel moois! Het is enkel zoeken naar een balans zodat je jezelf er niet in verliest."

Veel productiever

"Ik voelde de druk om altijd maar productief bezig te zijn, terwijl de mens daar eigenlijk niet voor gemaakt is. Ons lichaam heeft van nature veel rust nodig en is niet gewend om langs alle kanten constant impulsen te krijgen. Bovendien merk ik bij mezelf dat ik na een periode van rust achteraf veel productiever ben", zegt Wendy.

Dit bericht bekijken op Instagram

Hoi lieve volgers 👋🏻 Ik ben wat afwezig geweest hier omdat ik een break nodig had. Eventjes zowel fysiek als mentaal mijn batterijtjes opladen was nodig. 💆🏼‍♀️ . Ik betrapte mezelf er immers op dat ik me van punt A naar punt C wilde haasten, waardoor ik bijna vergat om van punt B te genieten. Tijd om even op de rem te gaan staan dus. ❗️ . Waarom die haast? Het is mijn valkuil als ik zo fel bezig ben met zelfontwikkeling. De wil om te groeien op zich is eigenlijk iets heel moois! Het is enkel zoeken naar een balans zodat je jezelf er niet in verliest. 🦋 . Ik voelde de druk om altijd maar productief bezig te zijn, terwijl de mens daar eigenlijk niet voor gemaakt is. Ons lichaam heeft van nature veel rust nodig en is niet gewend om langs alle kanten constant impulsen te krijgen. 🤪 . Bovendien merk ik bij mezelf dat ik na een periode van rust achteraf veel productiever ben. 🙏🏻 . Is dit herkenbaar voor jou? Hoe ga jij hiermee om? . #productivityparadox #takeabreakfromlife #selfcare #zelfzorg #peaceofmind #slowdown #listentoyourbody #listentoyourintuition #breathe #selfdevelopmentjourney #growthmindset #followyourbutterflies

Een bericht gedeeld door Wendy Dirven (@wendydirven) op

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws