Zita Wauters over papa Koen Wauters: "Hij beseft wel dat hij dat moet doen bij mij" Buitenland
Buitenland

Zita Wauters over papa Koen Wauters: "Hij beseft wel dat hij dat moet doen bij mij"

Zita Wauters over papa Koen Wauters: "Hij beseft wel dat hij dat moet doen bij mij"

Zita Wauters zet al volop haar eerste stapjes in de showbizzwereld. Ze wordt dan ook al vijftien binnenkort. Koen Wauters schreef onlangs nog op Instagram dat zijn kleine meisje snel groot wordt.

"Ja, voor papa zal ik altijd zijn kleine meisje blijven, hé. Dat is normaal. Maar hij laat me wel los op de momenten dat het moet. Ik word binnenkort vijftien en zoek volop mijn weg in het leven. Dat beseft hij ook", zegt Zita in Story. Zelf is ze helemaal geen rebel, benadrukt Zita. "Af en toe durf ik tegen te spreken, maar voor de rest vind ik mezelf eigenlijk een brave", zegt ze.

Volwassen

Op korte tijd is Zita in heel de showbizzwereld al volwassen moeten worden. Soms hoor ik anderen dat inderdaad zeggen over mij, maar zelf ben ik daar zo zeker nog niet van. Natuurlijk leer je veel nieuwe mensen kennen en kom je in steeds nieuwe situaties terecht. Je leert dus veel bij over het leven. Maar daarnaast blijf ik nog altijd een tiener die graag afspreekt met vriendinnen en gewoon wat chillt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws